Trendy wandbrievenbussen

Trendy wandbrievenbussen

Als u een vooruitdenkende huiseigenaar bent dan zijn trendy, moderne brievenbussen misschien iets wat u al heeft overwogen voor uw huis. De normale brievenbus van staal begint al langzaam te verdwijnen uit het straatbeeld aangezien het tijd is voor vernieuwing.

  • LED verlichting voor wandbrievenbussen
  • Roestvrijstalen brievenbussen
  • Levendig gekleurde brievenbussen

Wandbrievenbussen met LED verlichting

De eerste mailbox trend die we zien voor de nabije toekomst is de verschuiving naar het kopen van een wandbrievenbus met LED verlichting.

Deze trendy brievenbussen zijn voorzien van hun eigen kenmerkende glaspaneel. Deze kunnen worden aangepast met uw keuze uit 5 verschillende kunstglaspanelen en meer dan anderhalf dozijn pittoreske uitsparingen. 

Met zo veel opties zijn er een groot aantal combinaties (meer dan 4000), zodat u de brievenbus voor wandmontage kunt aanpassen aan uw wensen. Voeg de LED-lichtset toe en je hebt een ongeëvenaarde moderne brievenbus voor wandmontage die werkelijk uniek is.

De LED-lichtset verbruikt slechts acht watt en kan worden gevoed via twaalf of honderdtwintig volt bedrading. En omdat de LED-lichtset is ontworpen om meer dan dertigduizend uur mee te gaan, gaat hij jaren mee voordat u hem hoeft te vervangen.

Roestvrij stalen brievenbussen

De tweede opkomende brievenbus trend die we zien is de uber-populaire roestvrij stalen brievenbus. Bij Doika is een breed scala aan stijlen en ontwerpen beschikbaar (lees meer):

  • Meer dan twee dozijn verschillende roestvrij stalen brievenbus stijlen
  • Eenentwintig roestvrijstalen brievenbussen voor wandmontage
  • Vier afsluitbare roestvrijstalen brievenbussen voor wandmontage
  • En drie wand- of deurbrievenbussen van roestvrij staal.

Of uw ontwerp esthetiek neigt naar de vloeiende rondingen van de gematigd geprijsde Capella roestvrij stalen wandmontage brievenbussen of de super boxy look van de Ecco 10 home mailboxen, er is een stijl en uitstraling voor de smaak van elke huiseigenaar.

Trendy Brievenbussen Kleurkeuzes

De derde opvallende trend op het gebied van wandbrievenbussen zijn de verbluffend levendige kleuren.

Ontworpen door kunstenaar Ginger Finley, is het aantrekkelijke ontwerp van de Monet brievenbus onlangs uitgebreid met een breed palet van opvallende kleuren, waaronder helder zilver, donker brons, marshmallow wit, roest, satijn zwart, en vier verschillende neon-kleurige keuzes: een prachtige Bougainvillea roze, een Key Lime groen, een heldere Bonita blauw, en een levendige Miami mango oranje kleur.

Hoewel brievenbuskleuren als wit, brons, zwart en roestkleur alomtegenwoordig zijn onder de Nederlandse brievenbussen voor wandmontage, zijn ze ontworpen om op te gaan in hun architecturale omgeving. Deze trendy brievenbussen zijn populair bij huiseigenaren die een modernere, levendige, neon brievenbuskleur willen. Deze trendy brievenbussen, “pop,” en hoewel zeldzaam, hebben veel belangstelling gekregen in de afgelopen jaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email